ACTIE: Mandarijnen voor Majawa

Met de aankoop van overheerlijke mandarijnen vol vitamines steun je de aanschaf van een speeltoestel voor Majawa in Mozambique. Doe jij ook mee? Wij rekenen op jou!

Majawa is op het eerste gezicht een kleine en onbeduidende plattelandsgemeenschap in Mozambique. Maar kijk je wat verder, dan zie je een groep lokale christenen die samen hun krachten bundelen om goed kleuteronderwijs mogelijk te maken. Zij werken samen met ESPANOR, die dit lokale initiatief sinds de start ondersteunt met materiaal, training en begeleiding. Nu wil ESPANOR de kleuterschool helpen met de aanschaf van een speeltoestel (schommel, wip en glijbaan); iets wat in de verste omtrek niet te vinden is. De opbrengst van de mandarijnenactie is hiervoor bestemd en bezorgd daarmee de kinderen van Majawa ongekend veel speelplezier.

Je kunt de mandarijnen bestellen voor 17 december 2017. De bestellingen kunnen op zaterdag 23 december 2017 van 8.00 uur tot 11.00 uur worden opgehaald in de Damsteen. Tegen vergoeding van € 2,00 kunnen bestellingen thuis worden afgeleverd tot 23 december 2017. Je kunt de mandarijnen bestellen door het invulstrookje te deponeren in de doos bij de entree van de kerk of per e-mail door te geven voor 17 december 2017.

* 20 st. € 5,-
* 30 st. € 7,50
* 40 st. € 9,-
* 50 st. € 10,50