Om het onderwijs op de pre-school en basisonderwijs toegankelijk te maken voor kansarme kinderen is via de stichting KIMON een sponsorprogramma opgezet.

Weeskinderen worden in Mozambique maar al te vaak achtergesteld. Daarom verdienen juist zij het om een eerlijke kans te krijgen. Door ESPANOR wordt preschool en basisonderwijs aangeboden. Op het hoofdgebouw van de school van ESPANOR en op de dependances die worden opgezet in samenwerking met lokale kerken, krijgen wees en kansarme kinderen goed christelijk onderwijs aangeboden. Daarvoor is een sponsorbedrag van 30 euro per maand per kind nodig. Hiervan wordt het lesgeld, onderwijsmateriaal, een eenvoudige maaltijd en schooluniform betaald. Een kind volgt het preschool onderwijs gedurende één of twee jaren. Sommige kinderen vervolgen het basisonderwijs via ESPANOR. Andere kinderen stromen voor het basisonderwijs in bij de overheidsscholen in Milange.

Hieronder maakt u kennis met alle wees- en kansarme kinderen in het programma van 2018. Wilt u één van deze kinderen de kans geven om goed onderwijs te volgen in een op Christusgerichte omgeving? Hier kunt u het machtigingsformulier openen en uitprinten. U kunt hem ingevuld opsturen naar het vermelde adres. U ontvangt dan binnen enkele weken informatie over uw sponsorkind en een foto. In de loop van het jaar wordt u verder geïnformeerd over de ontwikkeling van het kind.

SPONSOROVERZICHT 2018

Voor de volgende kinderen zoeken we nog een sponsor.

 

Voor de volgende kinderen hebben we een sponsor gevonden.