Jeugdwerker Jonata naar Zuid-Afrika

Onze jeugdwerker Jonata gaat zijn grenzen verleggen. Komende week reist hij naar Zuid-Afrika. Daar hoop hij een training van 3 maanden te volgen. Deze wordt aangeboden door de ‘International Sports Leadership School’ (ISLS).

Jonata startte vorig jaar zijn werkzaamheden bij ESPANOR. Hij heeft passie voor jongeren en natuurlijke leiderschapskwaliteiten. Met plezier traint hij samen met zijn collega Peterson Iron kinder- en jongerenwerkers in Milange district. Wij mogen hen daarbij coachen.

ISLS biedt ieder jaar een 3-maandse cursus aan in Stellenbosch, Zuid-Afrika. Dit jaar met deelnemers uit Algerije, België, Brazilië, Congo, El Salvador, Japan, Macedonië, Mozambique, Marokko, Papua New Guinea, Roemenië, Rusland, Sudan, Swaziland, Syrië en Ukraine.

Het zal zondermeer een bijzondere ervaring voor Jonata zijn. Bid mee dat het hem verder zal vormen en toerusten voor zijn bediening onder kinderen en jongeren in Milange. Bid voor zijn reis (7 juli) en dank voor de succesvolle visum aanvraag (afgelopen dinsdag 1 juli).

Ook vragen we gebed voor de deelnemers uit Syrië en Ukraine, die een land in onrust achter zich laten. Zeker voor de kandidaat uit Syrië is de vraag heel reëel: “zal ik mijn familie nog terug zien?” Bid voor de nog lopende visum aanvragen van de diverse deelnemers en hun reis.