Speelplezier en creativiteit dankzij containerinzameling!

Het is alweer 3 maanden geleden dat de 3de container vanuit Nederland is aangekomen in Milange. De container is zonder twijfel het meest enthousiast ontvangen door de kinderen van de pre-scholen en basisschool van ESPANOR. Nog meer speelplezier en creativiteit zijn het resultaat.

Na aankomst zijn de goederen tijdelijk opgeslagen in ons gastenhuis. Vervolgens zijn alle goederen geregistreerd en verdeeld over de diverse projecten van ESPANOR. Naast kantoorartikelen, (land)bouwmateriaal, werkkleding en sportmateriaal is vooral heel veel speelgoed en educatief materiaal met de container meegekomen voor onze pre-scholen en basisschool.

De prachtige fietsjes en wipwappen bijvoorbeeld maken buitenspelen nog leuker dan het al was. En met het knutselmateriaal kan nog meer invulling worden gegeven aan handvaardigheid. Zo beplakten kinderen onlangs de vlag van Mozambique. Op deze wijze wordt het materiaal heel concreet ingezet voor het onderwijzen van de kinderen en draagt het bij aan de visie van ESPANOR om professioneel en innovatief onderwijs aan te bieden in een op Christus-gerichte omgeving van liefde, zorg en aandacht.

Graag willen wij namens de organisatie ESPANOR iedereen hartelijk danken die heeft bijgedragen aan de Containerinzameling Mozambique 2013. De foto’s bevestigen het mooie resultaat.