Streefkerk rally - dit wil je (weer) niet missen!

Een leuke, avontuurlijke middag beleven én daarmee iets betekenen voor de allerarmsten die worden getroffen door de gevolgen van corona? Dat kan! Op zaterdag 12 juni organiseert Streefkerk rally v.a. 12.30 uur een tocht naar de mooiste plekjes in de omgeving met opdrachten, stempelposten, hapje en drankje, en de kans om deze prijs te winnen: een dinerbon van Heeren aan de Lek!

Maak extra kans op die prijs door je auto en jezelf in een origineel jasje te steken, bijvoorbeeld met een thema. Dit jaar weer geen bevrijdingsoptocht, maar deze rally is een mooie gelegenheid om je verkleedkleren en decoratiemateriaal alsnog van de zolder te halen!

Wil je meedoen? Kies een bedrag vanaf 50 euro als inschrijfgeld. Je kunt jouw deelname natuurlijk ook laten sponsoren door mensen in je omgeving! Geef je daarna op als deelnemer d.m.v. een bericht of telefoontje naar 06-42247131. Vermeld je voor- en achternaam, telefoonnummer en inschrijfbedrag. Je betaalt het bedrag in cash bij de start van de rally. Het opgehaalde bedrag wordt verdeeld tussen stichting Novo Robento en sitchting Actie voor Nicaragua .

Info over tijden volgt.  Houd Face-book en Instagram in de gaten.  

Deze rally organiseren we geheel volgens de corona-maatregelen. Daarom zijn er een aantal voorwaarden aan je deelname:

  • deelnemers uit verschillende huishoudens mogen niet met elkaar in één auto rijden;
  • houdt anderhalve meter afstand van deelnemers uit andere huishoudens bij de start, stempelposten, tussenstop en het einde van de rally;
  • volg altijd de instructies van de organisatie op.